Hopp til innholdet

OBOS er en sterk merkevare og en positiv bidragsyter i samfunnet. Ved å knytte Tasta Senter nærmere OBOS vil vi dra nytte av de mange fordelene og den synlighet OBOS fører med seg.

I løpet av vinteren 2020 blir Tatsa Senter omprofilert. Sommerfuglen flyr sin vei og vil erstattes med OBOS logoen.

OBOS Sentrene

OBOS eier 7 kjøpesenter i Norge (Lambertseter Senter, Tveita Senter, Manglerud Senter, Sandaker Senter, Oppsal Senter, Holmlia Senter og Tasta Senter). Sentrene ligger strategisk plassert i tilknytning til offentlig kommunikasjon og i umiddelbar nærhet til gode bomiljøer. Vi skal være den naturlige møteplassen. Sammen skal vi bygge sterkere tilknytning til nærmiljøet og ivareta våre kunder gjennom et godt handels- og servicetilbud på sentrene våre. 

Vi håper våre kunder er postitive til omprofileringen og er du ikke medlem allerede- meld deg gjerne inn og dra nytte av de mange gode medlemsfordelene OBOS medlemskapet gir. 

Dette er OBOS

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2018 hadde OBOS 454 442 medlemmer – det høyeste antallet noen gang.

OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

I dag har OBOS medlemmer i de fleste av Norges kommuner, og vi er etablert i de største byene i landet – blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Fredrikstad, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Ålesund. 

 

Forkjøpsrett og gunstige medlemstilbud

For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten og tilgangen til et stort boligmarked, samt nye boligprosjekter som oppleves som den sørste fordelen. Det skal imidlertid alltid lønne seg å medlem i OBOS- også for deg som har dekket ditt boligbehov. Som medlem i OBOS kan du låne og spare penger til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet deg tilgang til drøyt 60 gode rabattavtaler innenfor forsikring, bolig og interiør, kultur og fritid. 

Samfunnsengasjement

OBOS støtter flere arenaer innfor kultur, sport og humanitært arbeid, og er nøye på at sponsorstøtten kommer medlemmene til gode. OBOS har som mål å støtte positive miljøtiltak i medlemmenes boområder, samt bidra til positive oppvekstvilkår for barn og unge. 

OBOS-medlemmer opplever mer for mindre!

  • Gode tilbud på varer og tjenester til hus og hjem
  • Rabatter på festivaler, konserter, teater- og operaforestillinger og fotballkamper
  • Svært gode betingelser på lån, forsikring og BSU sparing

Rabatter

  • 20% rabatt hos Kitch'n
  • 20% rabatt på hjemmekamper på Viking Stadion
  • Opptil 23% rabatt på forsikringer i Trygg Forsikring
  • 15% på mobilabonnement hos Talkmore og 1000,- i rabatt på mobil

Se alle medlemsfordelene her