Hopp til innholdet

Om senteret

Historie

I oktober 2012 åpnet dørene til Stavangers nordligste og nyeste kjøpesenter. Senteret består av 7 etasjer, hvor de to nederste er parkeringsanlegg med 360 parkeringsplasser og vaskehall.  

1. og 2. etasje byr på mange spennende butikker og spisesteder. I 3. etasje finner du SATS treningssenter, og i 4. etasje ligger bydelens helsestasjon og hjemmebaserte tjenester. Senterkontor, legesenter og Tasta Helseloft er plassert i 5. etasje.

Tasta Senter er OBOS’ første kjøpesenter utenfor Oslo, og er et moderne og hyggelig lokalsenter og en naturlig møteplass for alle i nærmiljøet. Tasta Senter er det første senteret i Norge som har oppnådd energimerke klasse A. Vi tar vare på all energi og har lykkes med å oppnå 87 % gjenvinning.

Eierinfo

Senteret er heleid av eiendomsselskapet OBOS Eiendom AS.

OBOS Eiendom AS er et av Norges største eiendomsselskap og driver utleie og utvikling av næringseiendommer i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Bygningsmassen omfatter rundt 231.000 kvm, hvorav kjøpesentrene utgjør en stor del. Kjøpesentrene eid av OBOS Forretningsbygg er Lambertseter, Tveita, Manglerud, Tasta, Sandaker, Holmlia og Oppsal. Selskapet er 100% eiet av OBOS.